Artikel 41 van 41

Wanderlust Hiking on Legendary Trails

€ 39,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

De Narrows Top Down Route, de spectaculaire El Caminito del Rey in Spanje, de legendarische Kumano Kodo-bedevaart in Japan, of een mythisch wandelpad in het land van de reuzen in Noorwegen – Wanderlust verkent legendarische wandelpaden in betoverende uithoeken van de wereld en daarbuiten een verscheidenheid aan terrein: dun ijs en woestijnzand; kustpaden en bospaden.

Spectaculaire fotografie illustreert reizen naar scherpe toppen, verbazingwekkende vergezichten en fenomenale locaties. Met kaarten met opmerkelijke locaties, achtergrondinformatie en praktische tips van Cam Honan, een expert die veel van de paden zelf heeft bewandeld, is Wanderlust geschikt voor zowel onverschrokken beginners als ervaren trekkers.

Of het nu gaat om hedendaagse transcendentalisten of degenen die gewoon een ontspannen pauze willen van het betonnen landschap, Wanderlust stelt lezers in staat plaatsvervangend te leven door middel van levendige portretten of de reizen te gebruiken als een stimulans voor hun eigen wandelreis.

Na vervaagde voetstappen van migrerende dieren of paden van oude handelsroutes, bieden de paden in Wanderlust zowel verkenning als plezier in de buitenlucht.

Redacteuren: Gestalten & Cam Honan

Releasedatum: april 2017

Formaat: 24 × 30 cm

Kenmerken: Full colour, hardcover, 256 pagina's

Taal Engels

 

© 2013 - 2024 Moois en Meer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel