Moois en Meer verkoopt eigen label collectie handgeweven hamamdoeken en spreien.

Direct bij een ambachtelijk wever, die in opdracht kleine oplages weeft voor Moois en Meer. De wever weeft in zijn atelier aan huis, en samen bedenken we een collectie. Vaak zijn het traditionele Turkse patronen. Mooi, dus niets aan veranderen. Er is een intensief contact waarbij we goed weten wat we aan elkaar hebben. Moois en Meer wil graag de collectie speciaal houden en een bijzonder item bieden. 

Zeep van Compagnie de Provence en le Secret de Manon, vanwege de bijzonder mooie glazen navulbare flessen. Traditionele ambachtelijke zeep zonder kleurstoffen en dierlijke vetten. 

Linnen beddengoed van Linen Tales. Prachtig luxe linnen beddengoed van degelijke kwaliteit. Tijdloos. Goed slapen is belangrijk, en mooi opstaan is fijn. 

Ook prachtige linnen tafellakens en keukendoeken van zware kwaliteit van Linen Tales en Fog Linen Work. De keuze is puur en eenvoudig.

Gelimteerde oplage prachtig handgemaakt kleding van Fog Lien Work en Mii Thaaii.

Alles van ontwerpster Yumiko Sekine. Minimalistisch en prachtig afgewerkt. De details!

Kings Of Indigo, de kledinglijn voor dames en heren is minimalistisch Japanse stijl met Amerikaans tintje. Stoer, tijdloos en wat wij fijn vinden, duurzaam. Ook hier viel ons de subtiele details weer op.

Ook de prodcuten van Sukha sluiten hier naadloos bij aan.

En natuurlijk handwerk, one of a kind items, geen merk, vintage zoals de kelimskussens, vintage kelim tapijten, super mooi! Van Moois & Meer! 

Boeken van Gestalten. Onmisbaar op je tafel of boekenkast.

Verlichting van DEEF lighting, deze wordt op maat ontworpen en gemaakt. Als spin, kroonluchter of eenvoudig een bedlampje. We werken graag in opdracht.

Mis je iets? Laat het weten via mail.

 

Terug naar veelgestelde vragen.

© 2013 - 2019 Moois en Meer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel