Mooie links, bijzonder, natuurlijk het kleine bedrijf, waar aandacht voor jou nog voorop staat. Voor de mooiste geschenken, ambacht en eenvoud.

Dit is mijn keuze. De link is de persoonlijkheid die ik zo belangrijk vind. Geen massa, maar echt.

 

Hotel Villa Rhapsody

Een heel fijn familiehotel in Turkije, aan de prachtige Turkse zuidkust. Waar je nog lekker kan wandelen en alleen af en toe een ezel of schildpad tegen komt. Een boottrip wordt voor je geregeld, geen geregelde cruise, maar waar wil jij heen? Genieten van Turkije zoals het hoort te zijn. Je wordt echt in de watten gelegd!

Villa Rhapsody

 

De lekkerste wijn van Maarten uit Portugal. Met veel liefde voor jou gemaakt. Als je echt van wijn kan genieten raad ik je deze wijn aan.

En een speciale reis naar de wijnhuizen in Portugal? Ook dan moet je bij Maarten zijn! Hij verzorgt jouw dagen in Portugal, naar jouw wensen. Mooi toch!! (doen!)

Quinta de Alaúde

 

Persoonlijk en liefde voor ambacht. Bij Op Maat Hout kom je met jouw wensen heel ver! Geen grote oplages, maar enkele stuks. Jouw interieur krijgt zo jouw persoonlijkheid.

Op Maat Hout

 

Een mooie blog van Elvera, prachtige foto's om zo inspiratie op te doen voor je interieur. Eenvoud en licht.

Elv's

 

De FeelGood Market is een bruisende markt vol Design, Art, Fashion, vintage, sieraden, lifestyle, kids stuff, (bio) food en mooie, originele, eigenzinnige (streek)producten van geïnspireerde ontwerpers, ambachtslieden en creatievelingen. Meestal aangeboden door de maker zelf. Met daarnaast live- muziek, workshops en theater, en dit alles op het mooie Strijp-S in Eindhoven. Tot ziens!!

FeelGood Market

 

Westergasfabriek Amsterdam. Weer zo'n mooie markt. Een markt met lekker eten, live muziek, en de mooiste originele spulletjes van de kleine ondernemer. 

Sunday Market

 

Naar Istanbul! Dat moet je doen! Een stad vol tegenstellingen. Zoveel te doen, zoveel moois!  En dan slapen in een fijn hotelletje. Mooier kun je niet zitten en om je thuis te voelen, beter kun je niet zitten. Yesim en Ahmet heten je welkom op een bijzondere manier. En wie er is geweest, weet wat ik bedoel. Dan wil je terug!

Berk Guesthouse

 

Stoere tafels die door de tijd alleen maar mooier worden. Tafels waarvan het onderstel is gemaakt van oud  spoorijzer. Ze zijn heerlijk groot. Bij Moois en Meer Ginnekenweg te Breda kun je deze industriele tafels bezichtigen. De tafels zijn stoer, en vragen om vele etentjes, lange avonden gezellig samen. Maar ook perfect als werktafel! 

Eventjes iets anders.

Vierkante Wielen

© 2013 - 2019 mooisenmeer | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore