Artikel 359 van 398

Pike Brothers Roamer Vest Elephant Skin Black

€ 149,00 (inclusief btw)

De originele "Elephant Skin" -stof dateert uit de industriële revolutie aan het einde van de 19e eeuw. Handarbeiders zoals lassers, timmerlieden en monteurs gaven de voorkeur aan de sterke en duurzame, maar toch comfortabele "Olifantenhuid". Net als toen, wordt deze "Elephant Skin" in Duitsland gemaakt volgens de vroegere normen en met dezelfde formule, die in de loop van een eeuw niet is veranderd. Alleen door de originele Duitse stof te kiezen, het basisingrediënt voor de meest authentieke traditionele werkkledingseries die er is. Op deze manier kunnen we verzekeren dat deze stevige kledingstukken gemaakt zijn voor de sterkste slijtage en de zwaarste tests doorstaan!
Hoewel het uit 100% katoen bestaat, vertoont "Elephant Skin"-stof dezelfde eigenschappen als echt leer.

Technische beschrijving:
De reden waarom onze "Elephant Skin" zo duurzaam is, ligt in de constructie van de stof. Het gewicht van 520 gram wordt bereikt door een zeer hoog aantal inslagen te schieten in vergelijking met het aantal scheringen. Daarom is "Elephant Skin" zeer slijtvast, robuust en zelfs bestand tegen lasvonken.

Onze beste Pike Brothers-details kenmerken de Roamer Vest Elephant Skin uit 1937:

- 100% katoen, 520 gram per vierkante meter. (stevig)
- 3 voorzakken
- knopen gemaakt van ivory nut
- zware trens/versteviging op zakken
- Gemaakt in Turkije

Verkrijgbaar van maat S t/m 5XL. Is je maat uitverkocht? Stuur een mail en wij gaan op zoek naar jou voor jouw maat.


Aandacht! Om het meeste uit je Pike Brothers Roamer Vest te halen, raden we je ten zeerste aan om de wasinstructies op de bijsluiter te volgen!

World Wide Shipping

Merk: Pike Brothers

© 2013 - 2024 Moois en Meer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel