Artikel 5 van 41

Lepagon Huso Necklace

€ 130,00 (inclusief btw)
Voorraad 3 stuks

Grote massieve hanger gemaakt van messing in Spanje. Elegante spindel die direct doet denken aan “De vogel” van Brancusi. Gemaakt van massief messing in Spanje en met een vergulde messing ketting, die verstelbaar is naar de gewenste lengte. Massief messing, met gietporiën, nooit hetzelfde oppervlak.


Gemaakt in Spanje met hergebruikt messing. Verloren wasgietproces volgens cire perdue-proces. Prototype handgemaakt met zachte was en vervolgens met de hand gebeeldhouwd in messing tot deze prachtige uiteindelijke vorm.

Totaal gewicht 13,5gr

Messing

Handgemaakt in Spanje

verstelbaar

totale lengte ongeveer 76cm +

Verpakking bevat een doos en een speciaal doekje om messing schoon te maken.

inspiratie van deze serie komt uit de mooie spulletjes bewaard van de oma van Gema, waaronder een naaidoos vol met herinneringsschatten.

De nuchtere schoonheid.
Opgericht door architecte Gema in 2020 Poledo, Spanje, beïnvloed door invloed, traditie, kunst, architectuur en antieke sieraden, om tijdloze sieraden en objecten met een sculpturale wil te ontwikkelen

Alle sieraden zijn kunststukjes, handgemaakt in Spanje in samenwerking met een klein familiebedrijf.
De missie van het merk is niet om toegepaste decoratie te creëren, maar om sieraden te ontwerpen met een knipoog naar de herinnering van elegantie, eerlijkheid en puurheid. En zeker, opvallend mooi.  

 

Lepagon

collier necklace hanger 

© 2013 - 2024 Moois en Meer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel