Artikel 1 van 49

Nudie Jeans Shady Sadie Slow Days

€ 160,00 (inclusief btw)

Regular-fit jeans met lage taille en rechte pijpen in een rijke, gemarmerde textuur, gedragen stonewash. Met heldere indigo tinten en rijke textuurdetails. Een fijne jeans die comfortabel zit.

Niet vergeten: Nudie Jeans

De rustieke marmertextuur contrasteert met de gladde, geschuurde plekken, waardoor de algehele textuurrijkdom wordt verhoogd. Subtiele tinten sieren de plekken met schaafwonden en zorgen voor een warme authenticiteit die harmonieert met de levendige blauwe tinten. Tabaksdraad en indigoborduurwerk zorgen voor een subtiel contrast, waardoor de denim met recht de aandacht krijgt die hij verdient.

Organic cotton

14.9 oz. rigid denim

Tobacco thread at seams

Indigo back pocket embroidery

Stainless buttons 

Copper rivets

Button fly

Jacron patch

Regular fit

Low waist

Straight leg

Straight leg opening

100% Cotton

Nudie Jeans is altijd op weg naar nog duurzamer, eerlijk, transparant, en mooi. Dat voelt goed.

 

Bij elk paar Nudie Jeans wordt gratis reparatie beloofd. En die belofte is voor altijd, ongeacht wanneer, waar of hoe je ze hebt gekregen.

Nudie Jeans gebruikt hoogwaardig denim omdat je deze veel moet dragen. En als je dat doet, word je beloond. Maar op een gegeven moment gaat je favoriete spijkerbroek kapot.Afhankelijk van je gebruik. Als dat gebeurt, was je je spijkerbroek en ga je naar je plaatselijke reparatiewerkplaats van Nudie Jeans. Zij repareren en zorgen ervoor dat je langer van je favoriete spijkerbroek kunt genieten.

Het aanbieden van gratis reparaties is uiteraard een mooie service, maar het stelt ons ook in staat om zorg te dragen voor de spijkerbroeken die mensen weggooien. Recyclen en gebruiken voor het patchen van materiaal, of verkopen ze tweedehands in ons hergebruikprogramma.

Mooi toch?

 

Merk: Nudie Jeans

jeans denim spijkerbroek

© 2013 - 2024 Moois en Meer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel